https://primastark.com/wp-content/uploads/2021/06/1020x850.png
Zdraviji izbor za svaki trenutak

Svetski dan muzike

Potrebni proizvodi

Da li možete da zamislite dan, a da ne preslušate omiljenu pesmu tog dana, pa i da zaigrate uz nju? Dvadeset prvog juna obeležava se Svetski dan muzike. Ovaj dan slavi muziku i karakterističan je po raznim događajima, koncertima, okupljanjima. Mnoge studije govore o tome da muzika doprinosi kvalitetu života i našem raspoloženju. Zato smo mi rešili da obeležimo ovaj dan na jedan interesantan način. Pripremili smo za vas listu pesama koju možete slušati dok pripremate svoje omiljene recepte u kuhinji. Putovaćemo kroz vreme, i podsetiti se klasika koju su obeležili muzičku scenu. 

To naravno nije sve, već smo za svaku pesmu napisali predloge naših recepata koje možete kombinovati sa omiljenim Prima Grissinama. Pa da počnemo! 

Osamdesete

Osamdesete godine je obeležila pesma J'adore Venise. Dok slušate ovu pesmu, predlažemo vam jedan brz i jednostavan recept.

Umak od belog pasulja

Ovaj jednostavan recept je idealan u kombinaciji sa Prima Grissinama. Sastojci koji su vam potrebni:

Beli pasulj

Tahini

Pola kašičice narendane limonove kore

3 - 4 kašike limonovog soka

½ kašičice morske soli

4 čena belog luka (sitno naseckan)

1 kašika maslinovog ulja

¼ šolje mirođije

Sve što je potrebno da uradite je da sjedinite sve sastojke u blenderu ili pomoću štapnog miksera. Aranžirajte dodatno sa sastojcima koje sami izaberete i ne zaboravite hrskave Prima Grissine. 

Devedesete godine su poznate kao burno vreme, ali je dance muzika bila beg od stvarnosti. Brzi ritam je nešto što svi pamtimo, a danas se vrlo rado vraćamo ovoj muzici koja nas pokreće, i navodi da pojačamo naše zvučnike i zaplešemo. Zato dok slušate Tajči, Bebi Dol ili pak Tap 011 pripremite ovaj zabavan recept za salatu koja je idealna za letnje dane.