https://primastark.com/wp-content/uploads/2021/08/Prima_enterijer.png
Život punog ukusa

Uređenje enterijera uz Primu

Potrebni proizvodi

Svima je ponekad potrebna promena. Nekada je  to drugačija frizura, novi komad nakita ili jednostavno osvežen prostor u kome živite. Letnje vreme je idealno ukoliko već duže vreme planirate da okrečiti stan, presvučete nameštaj ili popravite onu policu koja se odavno rasklatila. Prostor može da se osveži i jednostavnim detaljima za koje vam ne treba puno novca i vremena. Potrebno je samo malo mašte i kreativnosti, a zna se da u pauzi sleduju Prima štapići. U nastavku vas čekaju jednostavni DIY projekti za uređenje životnog prostora.

Tabure

Kako biste napravili ovaj zanimljiv tabure potrebna vam je stara automobilska guma, konopac i topli lepak. Gumu prvo fino operite i lepo sredite, zatim počnite da namotavate konopac od dna ka gore. Kako se konopac ne bi pomerao, neophodno je da namažete lepak na gumu. Kada dođete do kraja, lepo sve još jednom pričvrstite i to je sve.

Držač za kuhinjski pribor

Sve što vam je potrebno su stare konzerve, jedna manja daska, ekseri, čekić i farba. Konzerve prvo lepo sredite i operite, a zatim ih ofarbajte u boju koju želite. Dasku prvo šmirglom sredite pa i nju obojite u istu boju. Kada se to fino osuši, možete početi da spajate elemente. Daska treba da bude na sredini, a konzerve ukucajte sa jedne i sa druge strane. Na svakoj konzervi možete napisati za koji je escajg predviđena i to je to! 

Kreativne saksije

Za ovaj projekat možete uključiti i mališane. Neka to bude projekat koji će vas podsećati na zajedničke trenutke. Potrebne su vam saksije terakota boje, bojice, nitne, šljokice, sve što poželite za ukrašavanje. Ostalo je na vama, unesite maštu i prepustite se uživanju. Kada se umorite i poželite pauzu, pripremite ovaj jednostavan recept.

Sastojci

Brokoli

Pančeta

Brusnice

Crveni luk

Feta sir

Prima štapići

Dressing


Sastojci

šolje majoneza

grčkog jogurta

3 kašike jabukovog sirćeta

3 kašike meda

1 kašičica senfa

Prstohvat soli i crni biber, po ukusu

Priprema

Kako biste napravili dresing, neophodno je da sve sastojke sjedinite u blenderu. Nakon toga, blago propržite pančetu u tuganju. U veliku činiju sjedinite brokoli, pančetu, brusnice, komadiće Prima štapića, crveni luk, naseckan feta sir. Preko sipajte dresing preko. Salata ja gotova i spremna za posluživanje. Priprema ovog recepta neće vam oduzeti puno vremena, a obrok je hranljiv da će vam dati dovoljno energije da nastavite da radite na svojim DIY projektima. Uživajte!