https://primastark.com/wp-content/uploads/2023/01/IMG_8349-scaled.jpg
Život punog ukusa

10 filmova i serija u kojima ćemo uživati ispod pokrivača


Ah, zima! Koliko god volimo snežne radosti i beli pokrivač na ulicama, toliko nam je ponekad potrebno da u pejzažu uživamo samo — iznutra. U toplini kauča, s daljinskim u ruci, uz omiljene Prima štapiće. I to je apsolutno okej! Nema razloga za grižnju savest, jer svima treba odmor, naročito nakon užurbanog decembra. 

Ako ste već pogledali sve naše preporuke za serije vredne bindžovanja, predstavljamo vam najnovije hitove na striming servisima (a i neke skrivene dragulje)!

1. Wednesday

Ako još niste, obavezno pogledajte nove dogodovštine ove neobične mlade dame iz porodice Addams. Glavne uloge tumače tinejdžeri, ali serija će vam biti zanimljiva koliko god godina imali!

2. Betmen

Najnoviji Betmen s Robertom Pattinsonom dostupan je na streaming servisu HBO Max, a s obzirom na to da film traje skoro 3 sata, gledanje kod kuće se čini kao pametan izbor!

3. 1899

Ova nemačka serija ima ocenu 7.5 na IMDB-ju, a savršen je izbor za one koji vole dašak misterije i horor fikcije u hladnim zimskim noćima.

4. Emili u Parizu

Iako puna klišeja, ova serija koja prati avanture mlade Amerikanke u Parizu dobar je izbor za gledanje bez previše razmišljanja, a treća sezona izašla je nedavno!

5. That '90s Show

Fanove kultne serije That ’70s Show obradovaće vest o novoj verziji serije, u kojoj buntovna ćerka Erica i Donne dolazi provesti leto kod svoje bake i deke (naravno, u svima nam poznatom podrumu).

6. The Pale Blue Eye

Najnoviji originalni film striming servisa Netflix je ovaj misteriozni detektivski triler u kojem glavnu ulogu nosi uvek sjajni Christian Bale.

7. Too Hot to Handle

Nova, četvrta sezona ovog popularnog rijaliti šoua donosi dobro poznate scene zgodnih ljudi na lepim plažama, u malim kupaćim kostimima.

8. The Last of Us

Odlična postapokaliptična video igra The Last of Us upravo je dobila svoju ekranizaciju na HBO Max-u, u kojoj glume Pedro Pascal i Bella Ramsey.

9. Ginny & Georgia

U novoj sezoni saznajemo šta se dogodilo nakon napetog finala prve sezone serije o dinamičnom odnosu majke i ćerke!

10. Glass Onion: A Knives Out Mystery

Daniel Craig i Edward Norton predvode odličan glumački ansambl nastavka hita Knives Out, što je dovoljan razlog za pogledati ovaj film!

Sada kada znate šta ima novo u svetu filmova i serija, vreme je da otvorite paket omiljenih Prima štapića i prepustite se uživanju pred malim ekranima!