https://primastark.com/wp-content/uploads/2023/11/Prima-plan-blog-2-1-scaled.jpg
Život punog ukusa

Jesenji filmovi koji savršeno idu uz Prima štapiće

Potrebni proizvodi


Jesen je vreme kada se najradije ušuškamo u ćebe i uživamo u sopstvenim dnevnim ritualima, a jedan od njih je, naravno, i gledanje filmova dok grickamo Prima Classic štapiće. Poznata nam je ona scena koja podrazumeva da se više vremena utroši u pronalazak filma, nego u samo gledanje filma. Kako bismo vam olakšali jesenje uživanje, evo liste filmova za koje smo sigurni da će vas oduševiti. 

Društvo mrtvih pesnika

Kada se u uglednoj školi, suviše strogoj i restriktivnoj, pojavi profesor kojem je jedini cilj da od učenika napravi slobodne mislioce, sigurno je da će to sa sobom doneti ogroman preokret u funkcionisanju te škole, ali i u živote učenika. Ovaj klasik upravo tematizuje prevazilaženje ličnih granica i pronalazak recepta za optimizaciju života. Profesor Kiting će vas zajedno sa svojim učenicima provesti kroz avanturu punu uspona, ali i velikih padova. Na kraju, film uspeva da obori sa nogu upravo zato što nam otkriva jednu veličanstvenu filozofiju življenja.

Kad je Hari sreo Sali

Romansa s kraja osamdesetih čija osnovna pitanja mogu lako da se smeste u sadašnji momenat i budu jednako smislena. Naime, protagonisti ovog filma, Hari i Sali, upoznali su se posle završetka fakulteta, a oboje su godinama besomučno tražili ljubav svog života. Pomenuto traženje, a i svoje prijateljstvo stavljaju na ozbiljan test onog momenta kada odluče da između njih ipak bude nešto više od prijateljstva. Kako se Harijeva izjava "Kada shvatiš da postoji neko s kim želiš da provedeš ostatak života, shvatiš da želiš da ostatak tvog života počne što pre" uklapa u ovu uzbudljivu priču ostavljamo vam da sami otkrijete.  

Imaš poštu

Možemo da se složimo da su društvene mreže toliko uspele da zaokupiraju naše živote, da paralelno živimo i jedan online život. U tom drugom svetu uspevamo čak i da se zaljubimo, ali šta onda kada je naša simpatija iz online svetu u stvarnom svetu naš najveći poslovni konkurent? Ketlin Keli, vlasnica male knjižare koja je u dugogodišnjoj vezi sa uglednim novinarom, daće nam odgovor na ovo pitanje. 

Jesen u Njujorku

Priča o nesvakidašnjoj romansi između koje stoje generacijski jaz i različiti stilovi života dvoje ljubavnika. Vil i Šarlota prolaze kroz različite faze svog odnosa, oboje otkrivaju nove dimenzije ljubavi, ali i svojih ličnosti, pa se bore i sa sopstvenim ograničenjima. Mnoge tajne koje se kriju iza ove ljubavne priče dodatno će opteretiti ovaj odnos, a kakav je epilog – ostaje vam da pogledate.