https://primastark.com/wp-content/uploads/2023/07/Prima-web-5174x3038-1-19.7-1-scaled.jpg
Život punog ukusa

Letnji hitovi za opuštanje — ovo su knjige koje će upotpuniti svaki dan na plaži

Potrebni proizvodi


U današnjem užurbanom svetu retko nalazimo vremena za sebe i za stvari koje nas ispunjavaju, a za mnoge plaža predstavlja magični kutak u kome nestaju sve brige i obaveze.  Ipak, i boravak na plaži upotpunjuje dobro društvo, a ima li išta bolje od kvalitetne knjige? Opuštanje uz knjigu je više od provođenja slobodnog vremena — to je prilika da poboljšamo izraz, ojačamo kreativnost, ali i da otputujemo u neke druge svetove. Dakle, pre nego što sledeći put odete na plažu, pripremite nekoliko dobrih naslova i započnite svoje čitalačko putovanje! Za sve one koji traže provereno dobro štivo, donosimo nekoliko naslova koji su idealni za čitanje na plaži.

Dok se kafa ne ohladi, Tošikazu Kavaguči

Radnja ovog zanimljivog romana smeštena je u tokijski kafić Funiculi Funicula. Ko se tamo nađe ima priliku da otputuje u prošlo vreme i sastane se sa osobom iz sopstvene prošlosti. Ali putovanje u prošlost traje samo dok se kafa ne ohladi. Roman Dok se kafa ne ohladi čitaoce uči pomirenju, praštanju i daje nadu u bolje sutra, a biće odlično društvo uz šoljicu kafe i Primu.

Moja genijalna prijateljica, Elena Ferante

Moja genijalna prijateljica je veoma cenjen roman Elene Ferante. Radnja je smeštena u predgrađe Napulja 1950-ih i prati živote prijateljica Lile i Elene. Ova knjiga verno prikazuje život na italijanskom jugu u prošlom veku i uvodi čitaoce u svet komplikovanog, ali neraskidivog prijateljstva. Uz ovu knjigu, Prima, najbolja drugarica u napetim trenucima radnje, biće genijalan saputnik!

Atomske navike, Džejms Klir

Za one koji žele da iskoriste leto za rad na sebi, knjiga Atomske navike je idealan izbor. Fokus knjige je na malim, ali snažnim promenama u ponašanju koje nas mogu dovesti do značajnih pozitivnih rezultata. Autor istražuje ideju da su naše navike ključne za postizanje ciljeva i uspeha. Kroz različite naučne studije i praktične primere, Klir objašnjava kako navike oblikuju naše živote i kako možemo svesno upravljati njima.

Ovladaj svojim emocijama, Tibo Moris

Knjiga Ovladaj svojim emocijama pomaže čitaocima da pronađu put do uspeha. Autor objašnjava kako savladati sopstvene emocije i negativne misli. Čitaoci će naučiti kako da primene jednostavne strategije za suočavanje sa osećanjima, kako da reprogramiraju um i tako postanu srećniji.

Telo kod kuće, Rupi Kaur

U svojoj poslednjoj zbirci poezije, Rupi Kaur iznosi sopstvena iskustva sa kojima se svako može poistovetiti. Zbirkom Telo kod kuće Kaur čitaocima daje važne savete kojih bi se s vremena na vreme trebalo podsetiti. Kratki, ali snažni stihovi ostavljaju trajni utisak na čitaoca i teraju ga na razmišljanje, a idealni su za čitanje na plaži.