https://primastark.com/wp-content/uploads/2022/04/Korneti-2_750x750px_ENG.jpg
Život sa lakoćom

Neobične ideje za Dan zaljubljenih

Potrebni proizvodi


Dosadilo vam je da proslavljate Dan zaljubljenih na večeri u restoranu? Priznajemo, lepo je srediti se, izaći sa partnerom i uživati uz dobar obrok koji spremaju profesionalni kuvari, ali ako je to nešto što i inače radite sa dragom osobom, Dan zaljubljenih je pravi povod da probate nešto drugačije! 

Uostalom, ko kaže da se ovaj lepi praznik može provesti samo na uobičajeni način! Danas vam donosimo predloge novih, zanimljivih aktivnosti, koje će vam probuditi leptiriće u stomaku.

Plejlista najlepših uspomena

Proslavu kod kuće možete učiniti zanimljivijom uz plejliste koje ćete napraviti specijalno za tu priliku! Zadajte partneru zadatak da napravi listu svih “vaših” pesama, a vi učinite isto. Plejliste možete slušati kao uvod za slavlje već dok ste na poslu, a kada dođete kući, zajedno se prisetite lepih zajedničkih trenutaka uz muziku i ples.

Vreme je za klizanje

Kada ste poslednji put stali na klizaljke? Bilo da vam ovaj sport ide od ruke ili se, pak, u njemu nikad niste oprobali, klizanje je zabavna zimska aktivnost u kojoj možete uživati sa dragom osobom ili prijateljima baš na Dan zaljubljenih! A kada se ugrejete na ledu i odlučite za pauzu, čaša kuvanog vina i par Prima zalogaja upotpuniće uživanje. 

Pusti srce neka peva

Ako ste odlučili da organizujete okupljanje većeg društva, predlažemo vam da napravite karaoke veče! Podsećamo, kad su karaoke u pitanju, vaše pevačke sposobnosti uopšte nisu važne, te zaboravite na tremu i prepustite se veselju. 

Za koju god aktivnost se odlučite, na vreme isplanirajte zakusku! Predstavljamo vam jedan finger food recept, idealan za uživanje i kod kuće i u pokretu. 

Sastojci

  • Korneti za sladoled
  • Prušuta
  • Sir po izboru
  • Masline
  • Kiseli krastavčići
  • Voće po želji
  • Prima Classic

Priprema

Priprema je toliko jednostavna, da ćete se zaljubiti u ovaj recept čak i ako inače niste redovni sa kuvanjem. Za početak, sir naseckajte na štapiće, a pršutu uvijte u rolnice. Uzmite kornete i postavite ih u čaše po izboru. Ako želite romantičniju atmosferu, kornete stavite u vinske čaše, a ako organizujete opuštenije druženje, kornete stavite u standardne čaše.

Sledeći korak u pripremi jeste “filovanje” korneta. Prvo dodajte po nekoliko Prima štapića u svaki kornet, a zatim redom dodajte ostale sastojke. Možete se igrati sa sastojcima i napraviti različite kombinacije ukusa u svakom kornetu. 

To je sve! Uživajte u omiljenim ukusima i lepo se provedite u društvu najdražih. Srećan Dan zaljubljenih želi vam Prima!