https://primastark.com/wp-content/uploads/2021/09/Untitled-design-1.png
Zdraviji izbor za svaki trenutak

Polazak u školu sa Primom

Srećan polazak u školu svim mališanima! Neka deca su ove godine krenula u prvi razred, neka su jedva čekala da vide svoje školske drugare, a ima i onih koji ipak više vole letnji raspust nego školu. Za neke roditelje ovo je stresan period, naročito jer se nastava u pojedinim školama odvija online pa se trude da budu što više tu za svoju decu i olakšaju im. Ukoliko vaša deca idu u školu, a vi brinete šta će sutra poneti za užinu, predlažemo vam da uvek užinu pripremite dan ranije. Na taj način, nećete razmišljati u poslednjem času šta da im pripremite i hrana će uvek biti spremna i čekati u frižideru. Savetujemo vam i da uvek imate odvojene činije koje su predviđene za dečiju užinu, jer tako nećete razmišljati u koju činiju ćete danas da spakujete hranu deci. Mi smo pripremili nekoliko predloga za vas koja vam mogu poslužiti kao ideje: 


Topli sendvič


Sve što vam je potrebno od sastojaka su hleb, pečenica i kačkavalj. Napravljen sendvič stavite u toster da se kačkavalj fino otopi. Kada bude gotovo isecite sendvič na trougliće i spakujte u činiju. Dobro je da za ovakve stvari imate činije sa pregradama, jer na taj način možete odvojite namirnice. U jednu pregradu stavite trougliće sendviča, u drugu stavite voće ili povrće, i u treću kao iznenađenje dodajte Prima štapiće!

Humus

Humus je hranljiv i ono što je svakako olakšavajuća okolnost je da se priprema zaista lako, pritom je i zdrav. Potrebne su vam leblebije, so i maslinovo ulje. Sve to stavite u blender i izmiksajte dok ne dobijate umak. Kada bude gotovo, stavite u činiju i pored dodajte Prima štapiće. 

Grilovana piletina sa povrćem

Isecite belo meso na sitne komade. Dodajte maslinovo ulje u tiganj za grilovanje i ispržite meso. Kada bude gotovo, stavite u činiju i dodajte povrće po želji. Uvek birajte sezonsko voće, jer je najzdravije i uvek je sveže. Pored toga dodajte kesicu Prima štapića da mališani mogu da podele sa svojim drugarima omiljenu užinu. 

Nadamo se da vam je ovaj blog bio koristan i da ste dobili par ideja šta možete da pripremite svojim mališanima za užinu. Ne zaboravite da nam javite utiske!