https://primastark.com/wp-content/uploads/2023/05/Prima-web-5174x3038-27.4-1-scaled.jpg
Život sa lakoćom

Prima kao saputnik u vikendu bez telefona

Potrebni proizvodi


U eri digitalizacije izreku “Stavi prst u okean i povezan si sa čitavim svetom” zamenila je izreka “Stavi prst na ekran i povezan si sa čitavim svetom”. Bilo da počinjemo dan gašenjem alarma ili ga završavamo čitanjem vesti, sigurno je da će mobilni telefon da posluži svrsi. Možemo li onda sebi dozvoliti nekoliko dana bez ovakvog scenarija? Naravno da možemo! Biće malo izazovno, ali sigurni smo da će da doprinese smirenju vašeg uma, smanjenju stresa i kvalitetnom vremenu koje možete da posvetite sebi i svojim najbližima. 

Pripremili smo nekoliko predloga kako da iskoristite ovakav vikend na najbolji način: 

  • Istražite prirodu — iskoristite vikend bez telefona da se povežete s prirodom. Možete prošetati šumom, planinariti ili jednostavno izaći na terasu i uživati u pogledu. 
  • Igrajte društvene igre — organizujte večeru s prijateljima, okušajte zajedno sreću i pokažite veštine. Malo takmičenje će sve da vas zaokupi i unese dinamiku u vaš dan.  
  • Pročitajte knjigu — sigurno postoji knjiga koju želite da pročitate, pa je vreme da skrolovanje zamenite okretanjem stranica. 
  • Vežbajte — možete da isprobate jogu, aerobik ili jednostavno da izađete napolje i trčite. 
  • Isprobajte novi hobi — ako ste uvek hteli da naučite nešto novo, a niste imali vremena za to, možda je vikend bez telefona pravo vreme da u svoju svakodnevicu uvedete i poneki hobi. 
  • Posetite lokalnu atrakciju — možete da budete i turista u sopstvenom mestu i posetite muzej, galeriju ili neko istorijski važno mesto. 

Kada nastupi pauza od svih navedenih aktivnosti, moguće je da osetite potrebu da ipak pogledate u telefon, ali odolevanje tom iskušenju će vam doneti potpuno novi osećaj u ponedeljak. Kada vidite da povremeno odvajanje od telefona nije odvajanje i od sveta, već upravo suprotno, sigurni smo da će ovo postati praksa kojoj ćete se uvek rado vraćati. Za koju god se aktivnost odlučili, jedno je sigurno — Prima Classic štapići će uvek biti pravo društvo.