https://primastark.com/wp-content/uploads/2022/09/IMG_4608-scaled.jpg
Život punog ukusa

Serije vredne bindžovanja uz Prima štapiće

Potrebni proizvodi


Neko u školu, neko na ispit, a neko sa godišnjeg nazad na posao. Kako krene septembar, tako se lagano opraštamo od leta, a tempo svakodnevice postaje brži. Međutim, to što nas obaveze polako stižu, ne znači da nećemo naći i vreme za uživanje — ključ je u balansu, zar ne! Zato, navucite roletne, opremite se zalihama omiljenih Prima štapića i pustite neku novu seriju. Prima vam donosi aktuelne predloge koje ne smete propusititi.

Better call Saul

Ako ste voleli Breaking bad, ovo je spinoff koji ćete obožavati. Serija za sada ima 6 sezona, a poslednja je izašla pre nepunih mesec dana. Glavni junak je Sol Gudman, advokat upitnog morala kog smo prvi put upoznali u čuvenoj seriji Breaking bad. U Better call Saul vidimo razvoj njegovog lika, uz oštroumne, dobro promišljene zaplete koji će vas držati prikovanim za ekran.

What we do in the shadows

Lagana, šarmantna, neodoljivo duhovita serija What we do in the shadows prati četiri vampira koji stanuju zajedno u modernom Njujorku. Neki od njih imaju preko stotinu godina i totalno se ne uklapaju u brzi, moderni svet, a neki od njih rade kancelarijske poslove i umesto krvlju, hrane se tuđom energijom. Trenutno je aktuelna 4. sezona serije, a toliko se brzo bindžuje da ćete jedva čekati narednu.

House of the Dragon

Kao i Better call Saul, serija House of the Dragon je prequel druge čuvene serije. Radnja prethodi dešavanjima iz Igre prestola, i prati članove porodice Targerijen koji imaju moć da kontrolišu zmajeve. Prva epizoda je premijerno prikazana u avgustu ove godine, na oduševljenje ljubitelja epske fantastike širom sveta. Ako ste voleli Igru prestola, House of the Dragon definitivno zaslužuje vašu pažnju.

Never have I ever

Iako je glavna junakinja jedna srednjoškolka, Never have I ever nikako nije klasična tinejdž serija. Uz uobičajene izazove u školi, junakinja Deva mora da balasira svoje kulturno nasleđe sa sredinom koja za njega ima slabo razumevanja. Kako joj to sve uspeva, možete videti u tri sezone serije, od kojih je poslednja trenutno aktuelna na Netfliksu.

The Lord of the Rings: The Rings of Power

Svoju premijeru ovog septembra imaće još jedna dugoočekivana epska saga. The Rings of Power su smešteni u razdoblje pre legendarnog Gospodara prstenova, i za nekoliko milenijuma prethode čuvenoj Tolkinovoj trilogiji. Serija prati neke poznate, ali i neke nove junake kroz avanture po Srednjoj zemlji. Ako ste Tolkinov fan koliko i mi, ne propustite ovu epsku poslasticu!