https://primastark.com/wp-content/uploads/2023/07/Prima-web-5174x3038-4.7-scaled.jpg
Život punog ukusa

Svetski dan prijateljstva: aktivnosti za nezaboravan provod sa najmilijima

Potrebni proizvodi


Da li postoji bolje vreme za opuštanje i druženje sa prijateljima od letnjih dana? Baš je u to vreme smešten Svetski dan prijateljstva, 30. jula! Svetski dan prijateljstva nas podseća na važnost naše “porodice po izboru” i odlična je prilika da ga provedemo sa dragim ljudima. Sem toga, ovo je odlična prilika da se druženje pretvori u nezaboravno iskustvo, prepuno zabavnih aktivnosti. Pripremili smo nekoliko ideja uz koje će Svetski dan prijateljstva postati nešto što ćete godinama obeležavati!

Piknik u prirodi

Ležerno druženje na otvorenom uz hranu i osvežavajuće napitke uvek je dobra ideja! Za idealan piknik važno je izabrati dobro mesto u prirodi. Letnji dani su, pa pazite da obezbedite mesto u hladu i organizujete piknik u kasnijim popodnevnim satima. Za fantastično iskustvo, sve što vam je potrebno je dobro društvo i, naravno, nešto za jelo i piće. Pored osvežavajućih napitaka, pripremite slatke i slane poslastice. Prima štapići će se savršeno uklopiti u ovakav skup!

Kreativno veče

Ljubitelje umetnosti i one koji žude za umetničkim izražavanjem posebno će oduševiti kreativne aktivnosti. Pripremite se sa bojama, slikarskim priborom ili glinom i dajte svojoj mašti potpunu slobodu! Možete se oprobati u slikanju, izradi nakita, dekorisanju keramike ili pravljenju kolaža. Uz čašu vina i nekoliko slanih zalogaja, druženje sa najbližima pretvoriće se u pravi umetnički doživljaj. Štaviše, kreacije koje napravite će vas zauvek podsećati na dragocene ljude i nezaboravno veče!

Igranje društvenih igara

Za one koji žele klasičnije druženje i veće društvo biće idealno veče društvenih igara. Opremite se igrama koje imate ili se inspirišite opcijama na internetu i takmičenje može da počne! Ne zaboravite da spakujete i Primu. 

Kviz

Ima li boljeg načina da se zabavite od sopstvenog kviza? Organizujte se i osmislite svako svoj kviz! Tema je bezbroj: opšta kultura, oblasti koje vas interesuju, kviz o najluđim zajedničkim iskustvima, kviz o poznavanja svakog od vas… Šta god da odaberete, jedno je sigurno — zabavljaćete se dugo u noć!

Provedite Svetski dan prijateljstva uz ove uzbudljive aktivnosti i stvorite uspomene koje ćete pamtiti zauvek!