https://primastark.com/wp-content/uploads/2023/02/Prima-web-5174x3038-9.2.png
Život sa lakoćom

Za sve nas koji nismo zaljubljeni za Dan zaljubljenih

Potrebni proizvodi


Da li ste i vi osoba koja bi da ove godine preskoči ovaj ljubavi, romantični praznik za u dvoje? Niste sami! Evo par saveta kako da što lepše provedete 14. februar bez crvenih ruža i ljubavnih pisama.

Pozovite sve prijateljice i prijatelje koji su istog raspoloženja kao i vi i napravite filmski maraton Ratova zvezda, Tarantinovog opusa ili nečeg drugog neljubavnog. Ovde je izbor nepresušan ali uvek postoji zamka da se kroz film proveje i koja ljubavna priča, a to je nama nezaljubljenima na ovaj da, pa, recimo nepoželjno. Evo mi smo se potrudili da nađemo bar nekoliko odličnih filmova bez ljubavnog zapleta: The Martian, Death Proof, Gravity, Ocean's 8, Jurassic Park, Arrival…

Častite sebe najegzotičnijom hranom sa recimo dalekog istoka putem dostave. Ovaj predlog ide odlično uz prethodni. Neka vam 14. februar bude dan za gurmansko eksperimentisanje. Bilo da se radi o hrani sa južne hemisfere, dalekog istoka, ribljeg specijaliteta, upoznavanja sa veganskim kulinarskim bravurama, čokoladnim čudima ili nečemu totalno petom, slobodno se prepustite novitetima, možda otkrijete novu najomiljeniju hranu.

Planinarenje! Prošetajte do obližnjeg i ne previše zahtevnog uspona i tako doslovno pobegnite iz grada u kome na ovaj dan vladaju zaljubljeni dosadnjakovići. Nema ničeg lepšeg od čistog vazduha i vremena provedenog u prirodi. Možda je ovako nešto još potrebnije u sred zime tokom koje smo osuđeni na skučenost između četiri zida. Dobro se obucite i spremite da, nakon ovog fizičkog aktiviranja, dobijete posebnu dozu dopamina, jednog od hormona zadovoljstva i sreće.

Konačno se posvetite onoj knjizi koja vas mesecima čeka na polici (da se ne lažemo, svi imamo tu knjigu). Za čitanje, koje je posebna vrsta užitka za dušu i um, potrebno je osamiti se, što je u ovom slučaju idealno. Naravno, treba naterati sebe da se počne, pogotovo ako ste ispali iz kondicije za čitanje. Odložite mobilni sa strane, skuvajte sebi kafu ili čaj, sćućurite se u svom omiljenom kutku i eto, za početak, pročitajte samo 5 stranica. Posle ide lakše. Uživaćete, obećavamo!